Feb 1

Allmenne Helseplager

No items found.
Arrow down icon
Allmenne Helseplager
Kunde

Allmenne Helseplager

Problem

Ingen podcaster om helse har så langt tatt tak i de sannhetene som ligger rett under de sannhetene som er sanne. Dessuten er podcaster i dag ganske lange, med folk som elsker å prate og heller ikke kan spille egenkomponert musikk. At de heller ikke kan se de lange linjene i vanlige helseplager som tannsten og flatulens, gjorde at markedet var vidåpent for et slikt produkt.


Avgjørende øyeblikk

Allmenne Helseplager så dagens lys som et lavterskeltilbud til de som ikke skjønner noe av medisin, men som liker å omgås med diffuse forklaringsårsaker og meningsløse utredninger, gjerne med utgangspunkt i middelalderen eller nazi-Tyskland. Ispedd musikk og korte innslag, mente vi at dette kunne være et premium, men gratis produkt i folkeopplysningens tjeneste. Legg til en beskjeden, men effektiv, sosial spredning og du har et ganske annerledes podcast produkt.


Resultat

Helsekøene har i kampanjens første fase blitt markant kortere. Folk med fotsopp har fått mer selvtillit. Diskusjonen på åpne fora omkring plagsomme plager og det som likner, har blitt mer åpenhjertig og mindre stigmatiserende. Sykehusene kan melde om mindre rift om parkeringsplassene på baksiden. Dette fungerer over all forventning!allmennehelseplager.no

Se flere prosjekter