Dec 1

Just Padel

No items found.
Arrow down icon
Just Padel
Kunde

Just Padel

Problem

Tre gründere har sett at Panel tennis brer om seg som en farsott i andre land, og har startet et anlegg I Kristiansand for å teste ut sin filosofi om høy kvalitet og lav terskel. Med vind og penger i ryggen satser de nå nasjonalt, men trenger identitet og navn som gir strategien deres vinger og samtidig gjør sporten som sådan mer kjent.


Avgjørende øyeblikk

NOSLEEPTILLBROOKLYN bruker sin effektive og velprøvde navneprosess for å generere og kvalifisere riktig navn. JustPadel tar innover seg at dette er en ny kategori, samtidig som den også får et vennlig og nesten retro formspråk. Å holde på bredden og fortsette å rekruttere nye brukere er derfor ivaretatt i en identitet som både er proff og vennlig. Designprosessen fokuserer på lekenhet da alle proff-assosiasjoner vil kunne virke ekskluderende.


Resultat

Rebrandingen har gått raskt og smertefritt, hvilket er en effekt av løsninger som er på strategi og bare "føles bedre” enn foregående. Kundetilstrømmingen fortsetter og nye prosjekter/haller fortsette også å materialisere seg under et brand som er blant de, hvis ikke det, ledende i Norge.


Se flere prosjekter