Jun 21

Regnskaps Companiet + View ledger

Film
Arrow down icon
Regnskaps Companiet  + View ledger
Kunde

Regnskaps Companiet

Problem
Med relativt god kjennskap i sitt nærområde som et profesjonelt og vennligsinnet regnskapsbyrå, var det et behov for å kommunisere at RComp skal bli en del av ViewLedger, et stort skandinavisk regnskapskonsern. Dette vil gi selskapet adgang til moderne og tildels dyre teknologiske løsninger og derigjennom muligheter til å betjene større og mer komplekse kunder, samtidig som byrået var opptatt av å beholde sin posisjon som en gjeng med annerledes og uhøytidelige regnskapsfolk.

Avgjørende øyeblikk
Balansegangen mellom å bli en del av noe større og mer internasjonalt og teknologisk, og samtidig beholde sin jordnære og humoristiske personlighet var viktig. Basert på sitt tidligere konsept der daglig leder viste hvor dårlig han var på alt annet enn regnskap, utviklet NOSLEEPTILLBROOKLYN konseptet videre til nå å balansere mellom kronglete engelske ord og vanlig forretningsførsel. Å være dårlig på engelsk uttale er en fin inngang til å prate om regnskap.

Resultater
Å få folk til å bruke tid på reklame fra regnskapsbyråer er vanskelig. Å få dem til å like slik reklame, og å dele den er enda mer uvanlig. Men det klarer altså RegnskapsCompagniet ViewLedger med denne kampanjen.

Stay tuned ...

Se flere prosjekter